De kluis ontgrendelen

Kaspersky Password Manager blokkeert automatisch de toegang tot de kluis na een opgegeven periode van inactiviteit of wanneer de schermbeveiliging wordt ingeschakeld. De kluis wordt standaard automatisch vergrendeld wanneer de computer 10 minuten inactief is. U hebt alleen toegang tot uw gegevens wanneer de kluis is ontgrendeld.

De kluis ontgrendelen vanuit het menu van het programmasymbool

De kluis ontgrendelen vanuit het hoofdvenster van het programma

De kluis ontgrendelen via de browserextensie

Als uw apparaat Touch ID ondersteunt en Touch ID is ingeschakeld in Kaspersky Password Manager, kunt u de voorziening ook gebruiken om de kluis te ontgrendelen.

Tijdstip van automatische vergrendeling configureren

Raadpleeg ook

Hoofdvenster van het programma

Menu van programmasymbool